TERÖRE KARȘI EN BÜYÜK CEVAP, EĞÍTÍMLE VERÌLECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröre karşı en büyük cevabın eğitimle verileceğini belirtti. Soylu, Türk milletinin kahramanlarına vefa
gösterdiğini ve onları unutmadığını vurguladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ísmet Yılmaz ile birlikte Ankara’da “Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü”nün temel atma törenine katıldı. Bakan Soylu burada yaptığı konușmada, şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın isminin bir eğitim kurumunda bayraklaşmasına vesile olanların önünde saygıyla eğildiğini ifade etti.

Teröre karşı en büyük cevabın eğitimle verileceğini belirten Soylu, Türk milletinin kahramanlarına vefa gösterdiğini ve onları unutmadığını vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a müteşekkir olduğunu dile getiren Soylu, Şehit Aydoğan’ın ailesine de gösterdikleri vakardan ve onurlu duruştan dolayı teşekkür etti. Soylu, “Terörle mücadele ederken insanlığını kaybetmeyen tavrını hiçbir gün gözümüzün önünden gidermediğim Aydoğan Aydın Paşamıza, bu millete bıraktıkları için minnetlerimi ve şükranlarımı ifade ediyorum.” diye konuştu.

Soylu, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.