FETÖ elebaşını tıpış tıpış teslim edecekler

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki “demokrasi nöbeti” devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde Türk bayraklarıyla Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bekleyen binlerce vatandaşa hitap etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Türkiye’ye iade edilmesi için gereken çalışmaların hızla sürdürüldüğünü kaydetti.

Bu konuda endişe duyulmamasını isteyen Soylu, “Şimdi onlar ne yaptılar; ilk önce, Fetullah denilen psikopatı korumaya çalıştılar. Hiç merak etmeyin, tıpış tıpış verecekler. Türkiye’nin gücü olmadan bu coğrafyada oyun kurmak mümkün değildir.” ifadelerini kullandı.

Soylu, milletin iradesine rağmen adım atılmasının mümkün olmadığını belirtti.

Darbe girişiminde bulunanların plan program yaptığını, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, milletin iktidarından nasıl kurtuluruz?” diye tezgah kurduğunu dile getiren Soylu, milletin ise 10 gündür “Biz Anadolu coğrafyasının sahibiyiz, biz mazlum ve mağdur milletlerin dünyadaki sesiyiz.” diye haykırdığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Alanlardan çekilebilirsiniz.” talimatı gelinceye kadar vatandaşların meydanlarda kalmasını isteyen Soylu, “Bu kutlu uğurda milletimizin selameti için sonuç alınana kadar alanlardayız.” diye konuştu.