Artık büyük düşünen Türkiye var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Karabük İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde “Hangi oyun, tuzak tezgahları yaparlarsa yapsınlar bu millet kendi hedeflerine gidiyor. Artık küçük düşünen değil, büyük düşünen Türkiye var” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu kongrede eski ve yeni Türkiye’den bahsederek aradaki farkı örnekler vererek anlattı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle Karabük programını iptal etmek zorunda kaldığını belirten Soylu, başbakanın çok yoğun çalıştığını ve Karabüklülere selam gönderdiğini aktardı.

Türkiye’nin 13 yıldır büyük bir mücadele verdiğini belirten Soylu, “Türkiye’yi zayıf bırakmak isteyenleri biliyoruz. Etrafımızı ateş çemberine çevirerek Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak istemelerinin ne anlama geldiğini biliyoruz. Hangi oyun, tuzak, tezgahları yaparlarsa yapsınlar bu millet kendi hedeflerine gidiyor. Artık küçük düşünen değil, büyük düşünen Türkiye var. Sizler büyük bir devrim gerçekleştirdiniz” diye konuştu.

“Ne söylerlerse söylesinler ne yaparlarsa yapsınlar, çözüm sürecini de paralele mücadeleyi de devam ettireceğiz” diyen Soylu, kendi uydularını da kendi uçaklarını da kendi arabalarını da yapacaklarını belirtti.

Soylu, 2015 seçimleri sonunda manşetlerin “Türkiye’nin zaferi”, “Demokrasinin zaferi”, “Milletin ve AK Parti’nin zaferi” olacağını ifade ederek, teşkilatından kapısının çalınmadığı tek evin kalmaması gerektiğini istedi.