İÇİŞLERi BAKANI SOYLU: 24 HAZİRAN ÖNEMLİ BİR ADIMIN BAŞLANGICI

İçişleri Bakanı Soylu, “24 Haziran demokrasiyi daha da büyütecek, ekonomiyi daha da yükseltecek ve ülkemizi yarınlara taşıyacak önemli bir adımın başlangıcıdır.” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nca, seçim çalışmaları kapsamında Cevizlibağ’daki 2. bölge seçim koordinasyon merkezi açıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cevizlibağ’daki 2. bölge seçim koordinasyon merkezi açılışındaki konuşmasında, 24 Haziran’da yepyeni bir sistemle güzel bir başlangıç yapmak için adım atıldığını dile getirerek, “Yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. 21. asrın başında başladığımız bu yolculuğu taçlandırmak için, onurlu bir yolculuğu hep beraber ortaya koymaya çıkıyoruz.” diye konuştu.

Türkiye’yi, eski Türkiye haline getirmek isteyenlerin elinin boş kalacağını belirten Soylu, şöyle devam etti:

“Bizi bölmek isteyenlere, en güzel cevabı AK Parti, kadrolarıyla vermiştir. Türkiye’nin birliği, zenginliği, güçlülüğü inadından asla vazgeçmemiştir. Şiddetle, terörle, baskıyla değil, kim ne derse desin AK Parti başarıyı, reyle, oyla, sandıkla, demokrasiyle ve her seçimde ortaya koyduğu zaferle başarmıştır. Türkiye bugün büyüyorsa, demokrasiyle beraber büyüyor. Çocuklarımız iş buluyorsa, demokrasiyle beraber buluyor. 24 Haziran, demokrasiyi daha da büyütecek, daha da yükseltecek, ekonomiyi daha da yükseltecek, Türkiye’nin birliğini daha da katmerleştirecek ve ülkemizi yarınlara taşıyacak önemli bir adımın başlangıcıdır. Bu da AK Parti’ye yakışır.”

Soylu, başka siyasi partiler tarafından çok fazla şey söyleneceğini aktarırken, “Onlardan bizim bir farkımız var. Bizim farkımız Cumhurbaşkanımızın sürekli söylediği bir sözdür. ‘İnsan ölür kalır eseri, eşek ölür kalır semeri.’ Burası, eserler siyasetinin partisidir.” dedi.

İstanbul’da doğup büyüdüğünü anlatan Soylu, 24 Haziran’da İstanbul ikinci bölgeden milletvekili adayı olduğunu hatırlattı.

AK Parti’de en fazla çalışan kişinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Soylu, partililerden de en az onun kadar çalışmalarını istedi.